Posted on

Another New Blog

LiveJournal katanya sudah mensupport OpenID, tapi my friend dari blog lain tidak bisa comment di situ,, jadi lah saya pindah saja ke wordpress.. Ahahaha….. Nanti kalo sempat tak pindahin entry di blog yang lama.. Buahahahaha….

I hope this blog last long..! For sure…
I hope to improve my suck writing, LOL

I’m new to this wordpress thingie..

Heck, i only have 15 minutes to explore the fitur @_@ karena saia mau pulang… Mamah papah sudah menungguh…. Jadi buat para wordpress veteran, aka Jojon, Yudi😀 Mohon bantuannya yah *gives a cute wink*

About rikasania

I'm a girl. I'm a daughter. I'm a friend. I'm a fangirl. I'm a fanpire. I'm clumsy. I'm not good with memory. I'm fun. I'm easily obsessed.

2 responses to “Another New Blog

  1. Rifki Nurputra ⋅

    wah anda salah sania..
    gw bukan veteran di WP, gw juga baru pindahan nih dari multiply gara-gara alasan yang sama karena di multiply ga ada di support openid..
    gw juga dipengaruhi yudi nih pindah ke WP..

  2. rikasania

    Ekekeke…. paling gak lw lebih jagoan dari gwe jon….
    Gwe masih cupuuuuu…….
    Lalalalalalala… *joget cupu*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s